ΣυνιστώμενηΝέες προσφορέςΠουλήθηκε
ENGENG RUSRUS BULBUL GREGRE
Πλοήγηση
Σπίτι Υπηρεσίες Για μαςΠληροφοριεςΓια τη ΒουλγαρίαΕιδήσειςΕπαφή
Τύπος ακινήτου
Γεωργικής γηςΑγροτικής ιδιοκτησίαςΟικόπεδαΑμπέλι
Τοποθεσία
Στο χωριόΣτην πόληΚοντά σε ποταμόΚοντά σε πόλη
Διεύθυνση Η Βουλγαρία είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Βρίσκεται στο ανατολικό ήμισυ της Βαλκανικής χερσονήσου και καταλαμβάνει το 22% της έκτασης. Συνορεύει με τη Μαύρη Θάλασσα στα ανατολικά, την Ελλάδα και την Τουρκία, στο νότο, με τη Σερβία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, προς τα δυτικά, και της Ρουμανίας προς το βορρά, η οποία χωρίζεται από το Δούναβη. Το συνολικό μήκος των συνόρων είναι 2245 χλμ., 1181 χλμ. τους είναι η γη, 686 χιλιομετρα - και 378 km του ποταμού - θάλασσα. Το επίσημο όνομα του κράτους στο πλαίσιο του Συντάγματος και το 1991 είναι της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας.

Η εθνική εορτή και είναι 3 Μαρτίου (Ημέρα της απελευθέρωσης από το οθωμανικό ζυγό). Επίσημη κατάσταση διακοπών είναι ακόμη 6 Σεπτεμβρίου - την ημέρα της ενότητας, 22 Σεπτεμβρίου - την ημέρα της ανεξαρτησίας και 24 Μαΐου - Ημέρα της βουλγαρικής παιδείας, του πολιτισμού και τη σλαβική γραφή.

Οδικό δίκτυο της Βουλγαρίας είναι 36 720 km, ενός σιδηροδρομικού δικτύου - 4 300 km.

  Από την 1 η Ιανουαρίου 2007 στη Βουλγαρία εισήγαγε 10 τοις εκατό του εταιρικού φόρου, το οποίο είναι το χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από 1 Ιανουαρίου 2008 στη Βουλγαρία εισήγαγε 10 τοις εκατό του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων (η λεγόμενη κατ 'αποκοπή φόρου), που είναι και το χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Σήμερα η Βουλγαρία αποτελεί την έκτη θέση στο κόσμο σε βιομηχανική ανάπτυξη - 14% ανά έτος (αύξηση της παραγωγής, κατασκευής και βιομηχανικής παραγωγής κάθε χρόνο).
Αναζήτηση
Τιμή (EUR)
min: max:
Top Προσφορές